Her på siden kan du bestille den fysiske bog, men leder du efter lyd- eller ebogen, så klik på en af ikonerne.

📱E-bog

Tilbud

Djævlen indeni

149,00 kr.

Inklusive moms.

Sabahattin Ali, en verdenskendt og anmelderrost forfatter, der den dag i dag hører til Tyrkiets mest læste forfattere, baserer sin roman ”Djævlen indeni” fra 1940 på sit eget bohemeliv i det intellektuelle miljø i 1930’ernes Istanbul i en tid præget af et klima af usikkerhed.

Evighedsstudenten Ömer ernærer sig som kontorist på et postkontor. Hverken arbejdet eller studiet siger ham noget, ligesom han finder livet meningsløst. Hans ven Nihat prøver at trække ham ind i et højreradikalt miljø fyldt med halvstuderede intellektuelle, som Ömer dog stiller sig kritisk overfor. Ömer får først noget at leve for, da han møder den musikstuderende Macide, som er anderledes jordbunden og humanistisk. En djævel inden i Ömer trækker dog i ham for at få ham til at fortsætte sit lastefulde liv i stedet for at hengive sig til Macide.

Lektørudtalelse: “Kærlighedshistorie om evighedsstudenten Omer og den musikalske og viljestærke Macide, der forsøger, at få deres forskelligheder til at mødes…Sproget er poetisk… Bogen vil tale mest til et modent eller klassikervant publikum. Til klassikerlæsere eller læsere af tyrkisk litteratur…”

Format: Bog, indbundet

Udgivelsesdato: April 2021

Sidetal: 381