Handelsbetingelser

Læs vores handelsbetingelser her. Indgår vilkår for købsaftaler med forlaget Tsdk. 

AFTALEVILKÅR

  1. RETURPOLITIK

Du kan returnere en bog inden for10 dage efter leveringen. Varen skal være ubrugt. Hvis varen er ødelagt eller brugt, bliver den ikke refunderet. Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag.

Du modtager en tilbagebetaling fra tsdkforlag.dk, hvis varen kan returneres. Hvis du betalte via faktura, har vi brug for et bankkontonummer for at overføre pengene. Det er lettest at sende kontonummeret via mail.

1.1 LEVERING

Hvis du vil returnere din bog, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du skal sende din vare til: TSDK Forlag, Glostrup Torv 4, st.th, 2600 Glostrup, Danmark

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.

  1. TILBAGEBETALINGSPOLITIK

Vores politik gælder i 10 dage. Hvis der er gået 10 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

2.1 TILBAGEBETALINGER

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.

Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

2.2 UDSALGSVARER

Udsalgsvarer kan ligesom varer til normal pris refunderes. 

2.3 OMBYTNINGER

Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på webshop@tsdkforlag.dk og sende din vare til: TSDK Forlag, Glostrup, 2600, Glostrup Torv 4, st.th, Denmark

  1. FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vores butik hostes af Simply.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via Simply.com datalagring, databaser og den generelle Simply.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.